A.S.F. Fischer BV in Lelystad

A.S.F. Fischer BV is een grootschalige importeur, groothandel en conceptleverancier van bevestigingsmaterialen en aanverwante producten.

In 1945 werd het bedrijf opgericht in Amsterdam als de Amsterdamse Schroeven Fabriek FISCHER en sinds 1970 zijn ze gevestigd in Lelystad. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren steeds meer tot importeur, groothandel en conceptontwikkelaar van bevestigingsmaterialen en levert tegenwoordig met name aan de professionele bouwmaterialenhandel, hout- en plaatmaterialenhandel, ijzerwarenvakhandel, elektrotechnische groothandel, c.v.- en sanitair groothandel en grootschalige industrie. De producten van A.S.F. Fischer BV vinden hun weg door heel Europa.

Taeke Wirl, Financieel en Operationeel Directeur: “A.S.F. Fischer BV heeft zich aangesloten bij het Logistiek Cluster omdat we graag van elkaar willen leren. Daarnaast staan we samen sterk en kunnen we samen bouwen aan een sterke logistiek in de regio en de maatschappij laten zien hoe mooi het is om in de logistiek te werken.”

Meer over A.S.F. Fischer BV vind je op de website www.asf-fischer.nl