AxFlow in Lelystad

AxFlow in Lelystad is als verkoop organisatie voor de Benelux, onderdeel van een internationale organisatie die actief is in 29 landen in Europa en gespecialiseerd in het leveren van verdringerpompen, procesapparatuur, roerwerken en complete installaties in vele uiteenlopende marktsegmenten. Daarnaast heeft AxFlow een eigen servicenetwerk: AxFlow Service en met AxFlow Systems in staat om totaaloplossingen te bouwen.

AxFlow DC BV is het Europees distributie centrum voor de hele groep in Europa en levert 95% van de A producten uit voorraad naar de Europese klanten.

Ondanks COVID-19 zet de aanhoudende groei van de afgelopen jaren voort en 2020 was voor AxFlow zelfs het beste jaar in hun geschiedenis.

Pieter Molenaar, Managing Director AxFlow DC b.v.: “AxFlow DC BV heeft zich aangesloten bij Logistieke Cluster Flevoland vanuit de gedachte deelgenoot te zijn met de groei de wij als regio op logistiek gebied maken. Door naast het delen van informatie, kennis etc ook via dit platform mensen met wat afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden. AxFlow DC BV doet dit al jaren door samen met praktijkschool de Steiger in Lelystad.”

www.axflow.com