Opname webinar ‘Innovatie in data gedreven logistiek’

06 april 2021

Tijdens onze eerste kennis- en inspiratiesessie van de programmalijn Innovatie & Business Development deelden topsprekers Jordi Wiersma (designer bij Donkervoort), Victor van der Hulst van Hogeschool Windesheim en Johan van Peperzeel (Van Peperzeel) hun kennis en ervaring over hoe je innovatief kunt omgaan met data in de logistiek. Daarbij werden vragen beantwoord van deelnemers.

Bekijk hier de opname van het webinar terug:

 

Spark! Living Lab

Download de presentatie

Meer weten over jullie keten?

Als een van de medeoprichters van het Logistiek Cluster Flevoland is Hogeschool Windesheim betrokken bij het consortium Spark! – Living Lab (o.a. met TUDelft, TNO en Evofenedex) waar we samenwerken aan praktische oplossingen voor een slimme datagedreven logistiek; óók in Flevoland!

Ketens draaien om goederen, geld en informatie. Waar goederen en geld steeds efficiënter door de ketens stromen, ontbreekt het veel partijen aan betrouwbare en accurate informatie.

Worstelen jullie ook wel eens met onjuiste of onvolledige informatie in de samenwerking met klanten, leveranciers en/of logistiek dienstverleners?

Ben je benieuwd hoe data gedreven logistiek nieuwe businessmodellen mogelijk maakt en welke kansen dit biedt voor jullie eigen organisatie?

Zou je meer willen weten over hoe blockchain technologie jullie onderneming kan ondersteunen bij de transitie naar een circulaire economie?

Heb je tenminste een van deze vragen positief beantwoord? Laat het ons weten via info@lcflevoland.nl – ovv: “Data in de logistiek” en we helpen je graag verder!

Word lid

Sta jij ook voor de nodige logistieke uitdagingen? Ben je ondernemend genoeg om een voorsprong te nemen in het onbekende? Geloof jij in de kracht van samenwerken? Word dan lid van Logistiek Cluster Flevoland. Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar info@lcflevoland.nl – ovv: “Lidmaatschap” en we verwelkomen je graag bij ons cluster.

Terug naar het overzicht