Innovatie & Business Development

Met volle passie zetten wij de meest actuele kennis in werking bij het oplossen van maatschappelijk logistieke vraagstukken. Daarbij ontwikkelen, verbeteren, innoveren en verduurzamen we de benodigde logistieke concepten.

Dat is hard nodig! De huidige economische situatie laat nog duidelijker zien dat we een tijdperk ingaan van ‘netwerkcompetitie’. Hierbij winnen alleen bedrijven die een goede en duurzame samenwerking met hun klanten en leveranciers kunnen organiseren.

Wij ondersteunen organisaties bij het toepassen van actuele kennis. Zo komen we tot concrete oplossingen voor praktische logistieke vraagstukken. Bovendien helpen wij met het versterken van het innovatie vermogen; om ook naar de toekomst toe wendbaar te blijven!

Wij werken multidisciplinair, laagdrempelig en gezamenlijk met jouw organisatie maar mogelijk dus ook met jouw klanten en leveranciers. Dat is de meerwaarde van onderzoek door Windesheim en ROC van Flevoland.

Naast veel ervaring in praktijkgericht onderzoek hebben we een grote verscheidenheid aan logistieke expertise in huis. Hiervoor zetten we graag onze lectoren, practoren, (inter-)nationale netwerken, onderzoekers, docenten en studenten in!

Als partner van het Logistiek Cluster Flevoland bieden we jou direct toegang tot de volgende expertise gebieden:

Automatisering en robotisering in magazijn- en productieomgeving
Steeds meer logistieke bedrijven investeren volop in nieuwe technologieën. Maar welke technologie sluit het beste aan bij jouw businessmodel? En minstens zo belangrijk, hoe betrek je het beste je medewerkers hierbij?

Professionele groei in je logistieke organisatie

Duurzaamheid: grotere impact met een kleinere footprint
Steeds meer klanten vragen om duurzame(re) logistieke oplossingen. Welke maatregelen passen het beste bij jouw business? En hoe breng je de resultaten in kaart?

Samenwerken in de logistieke keten: Supply Chain Finance
Hoe kun je succesvol samenwerken in je logistieke keten? En dus ook, hoe verbeter je gezamenlijk de financiële positie van deze logistieke keten?

Logistiek is een breed vakgebied en dat vraagt om maatwerk.


Meer weten?

Jens de Craen

Projectleider Innovatie & Business Development
LinkedIn

jp.de.craen@windesheim.nl