Westover B.V. in Lelystad

De corona-aanpak heeft grote impact op het bedrijfsleven. Projecten die in 2020 gestart zouden worden, zijn naar 2021 verschoven. Ook voor veel logistieke organisaties zorgt de situatie voor uitdagingen en overbelasting. Daar ligt nu net de kracht van Westover B.V.!

Westover is dé internationale partner in Industriële Automatisering. Zij leveren hard- en software voor o.a. logistieke systemen, machinebouwers en Original Equipment Manufactures (OEM). Daarnaast bieden zij Retrofit oplossingen en vullen de capaciteits- en kennisvraagstukken in. Sales Manager Roy Ziermans: “Onze hoogopgeleide, gepassioneerde en ervaren engineers zijn flexibel en ontzorgen. Dat zie je terug in onze dienstverlening. We gebruiken altijd de nieuwste ontwikkelingen en technieken en stellen ook eisen aan het kennisniveau van onze leveranciers.”

Reden voor Westover om bij Logistiek Cluster Flevoland aan te sluiten is o.a. dat Westover in Lelystad ‘geboren’ is. Roy: “Ondanks onze lokale aanwezigheid zijn wij als organisatie nog niet heel bekend binnen dit logistieke cluster. Verder willen we als leerbedrijf een toegevoegde waarde voor deze regio zijn.”

Kijk voor meer informatie over Westover op www.westover.nl